Festlokaler och bröllop på Rissne Gård i Stockholm

Festlokaler i Stockholm

Rissne Gårds mysiga festlokaler i Stockholm lämpar sig alldeles utmärkt för bröllopet, 50-årsskivan eller andra högtidliga tillställningar. Herrgården, som ligger vackert belägen i Sundbyberg, har anor från 1600-talet.

Om vädret tillåter kan ni med fördel njuta av fördrinken ute på den privata gården, som sommartid ligger inbäddad i härlig grönska. Vi tar hand om mat, personal och övrigt arrangemang så att ni kan koppla av och njuta av er fest.

I våra festlokaler anordnar även vin- och ölprovningar samt matlagningskurser där middagen blir en uppskattad avslutning på kvällen. Hör av dig till oss med dina önskemål så skräddarsyr vi något som passar er.

Bröllop i Stockholm – anrik herrgårdsmiljö

Våra vackra och mysiga lokaler i Stockholm lämpar sig utmärkt för bröllop! Vigseln kan ni med fördel hålla i vår vackra trädgård som sommartid ligger inbäddad i en härlig grönska. Vi tar hand om mat, personal och övrigt arrangemang så att ni kan koppla av och njuta av er stora dag och bröllopsfest.

Kontakta oss i god tid inför bröllopet, så vi tillsammans kan planera varje liten viktig detalj inför er stora dag. Vi vill att den ska bli oförglömlig på alla sätt och vis och kan också erbjuda en bröllopsfotograf på plats, för att föreviga allt eller valda delar av dagen, efter era önskemål.

Rissne Gård, som är en herrgård med anor från 1600-talet, ligger vackert med egen trädgård i Sundbyberg, men ändå nära Stockholm city med goda kommunikationer, sju minuter från Bromma flygplats och gångavstånd till tunnelbanan.

Vackert renoverad 1600-talsherrgård med perfekta kalasutrymmen. God mat och personal som både kan sitt uppdrag och husets spännande historia.

Recension på Rissne Gårds Facebook-sida